Wie ik ben

Siska Caneel

Mijn naam is Siska Caneel. Door (helaas) veel ervaring met de dood en het overlijden van innig geliefde personen voel ik me al jaren erg betrokken bij alles wat met de dood en het overlijden te maken heeft. Al sinds 2005 verzorg ik met veel liefde voor mijn vak en grote betrokkenheid met de families waarvoor ik mocht werken, veel verschillende uitvaarten. Verschillend, ja het is immers nooit hetzelfde. Zo mogelijk heb ik al voor het overlijden een gesprek met de familie over wensen en mogelijkheden.  Zo kunnen we er samen een mooie en goede uitvaart van maken. Mijn ervaringen schrijf ik soms op en deze worden gepubliceerd. Zie  ook  “blauwe regen ‘ op deze website.

Bij begrafenissen en bij uitvaarten met veel belangstellenden zult u soms ook andere medewerkers tegen komen zoals Helen Koppelaar.

 

Andere culturen 

Behalve voor de gebruiken uit de Nederlandse cultuur staat Siska Caneel Uitvaartverzorging ook open voor het regelen van een uitvaart volgens andere gebruiken en culturen. Stel uw vragen tijdens een informatief gesprek.

Wat wij kunnen doen:

Wij hebben tijd en aandacht voor de overledenen en de nabestaanden

Wij helpen u bij het regelen van de uitvaart

Wij hebben zorg voor de nabestaanden

Er is speciale aandacht voor de kinderen

 

Tijd en aandacht

Na een overlijden neemt u contact op met een arts. Wanneer deze is geweest kunt u contact opnemen met een uitvaartleider naar Keuze. Wij zullen desgevraagd de praktische en zakelijke organisatie van u over nemen en  proberen u alle zorg uit handen te nemen.

Wij zorgen ervoor dat in de tijd tussen overlijden en uitvaart alles zo goed mogelijk wordt geregeld. In de uitvaartdienst moeten de nabestaanden de gestorven dierbare zo goed mogelijk kunnen herkennen. De uitvaart sluit het leven van de overledene af. Voor de nabestaanden is de uitvaart het begin van het verwerken.

In deze moeilijke dagen is het fijn wanneer een professioneel iemand u advies, troost en hulp kan bieden. Siska Caneel Uitvaartverzorging heeft tijd en aandacht voor u en een open oor voor uw wensen en voor die van de overledene. Respectvol en op de achtergrond organiseren wij de praktische zaken voor de nabestaanden.

> Samenwerkingspartners