Wie wij zijn

Siska Caneel en medewerkers

Mijn naam is Siska Caneel. Door (helaas) veel ervaring met de dood en het overlijden van innig geliefde personen voel ik me al jaren erg betrokken bij alles wat met de dood en het overlijden te maken heeft. Al sinds 2005 verzorg ik met veel liefde voor mijn vak en grote betrokkenheid met de families waarvoor ik mocht werken, veel verschillende uitvaarten. Verschillend, ja het is immers nooit hetzelfde.  Mijn ervaringen schrijf ik soms op en deze worden gepubliceerd. Zie  ook  “blauwe regen ‘ op deze website.

Bij begrafenissen en bij uitvaarten met veel belangstellenden zult u ook andere uitvaartverzorgers tegenkomen,

       bijvoorbeeld Helen Koppelaar.

Wij zullen desgevraagd de praktische en zakelijke organisatie van u over nemen en  proberen u alle zorg uit handen te nemen.

Andere culturen 

Behalve voor de gebruiken uit de Nederlandse cultuur staat Siska Caneel Uitvaartverzorging ook open voor het regelen van een uitvaart volgens andere gebruiken en culturen. Stel uw vragen tijdens een informatief gesprek.

Tijd en aandacht

Wij zorgen ervoor dat in de tijd tussen overlijden en uitvaart alles zo goed mogelijk wordt geregeld. In de uitvaartdienst moeten de nabestaanden de gestorven dierbare zo goed mogelijk kunnen herkennen. De uitvaart sluit het leven van de overledene af. Voor de nabestaanden is de uitvaart het begin van het verwerken.

In deze moeilijke dagen is het fijn wanneer een professioneel iemand u advies, troost en hulp kan bieden. Siska Caneel Uitvaartverzorging heeft tijd en aandacht voor u en een open oor voor uw wensen en voor die van de overledene. Respectvol en op de achtergrond organiseren wij de praktische zaken voor de nabestaanden.

U hoeft trouwens niet bang te zijn dat wij in sombere zwarte kleding bij u thuis verschijnen. De tijd van ‘kraaien’ in zwarte slipjassen met hoge hoeden is wat ons betreft voorbij. Wij hebben voor onze uitvaartverzorgers voor de kleur blauw gekozen. Respectvol en warm tegelijk.

> Samenwerkingspartners