Wie we zijn

Siska Caneel

Mijn naam is Siska Caneel. Door (helaas) veel ervaring met de dood en het overlijden van innig geliefde personen voel ik me al jaren erg betrokken bij alles wat met de dood en het overlijden te maken heeft. Al sinds 2005 verzorg ik met veel liefde voor mijn vak en betrokkenheid met de families waarvoor ik mocht werken, veel verschillende uitvaarten.

Verschillend, ja het is immers nooit hetzelfde. Ieder mens is en was uniek, en zo ook de uitvaart. Of het nu om begraven of cremeren gaat. Zo mogelijk heb ik al voor het overlijden een gesprek met de familie over wensen en mogelijkheden.  Zo kunnen we er samen een uitvaart van maken die bij de overledene past en waarin de nabestaanden hun dierbare herkennen.

Mijn ervaringen schrijf ik soms op en deze worden gepubliceerd. Zie  ook de rubriek Blauwe regen.