Wereld Lichtjes Dag 2020 dit jaar niet live

Helaas kan de jaarlijkse Wereld Lichtjes Dag dit jaar in verband met Covid-19 (Corona) niet doorgaan. De geplande bijeenkomst bij crematorium Moscowa hebben we moeten cancelen. Het hart van Troost bewaren we voor volgend jaar.

Maar uiteraard willen wij wel graag meedoen aan de wereldwijde cirkel van lichtjes om 19.00 uur.  Om ook dit jaar waarin we al zoveel moeten missen toch de lichtjes aan te steken bij het noemen van de namen van de overleden kinderen, hebben we een alternatief bedacht.  Graag roepen wij u op om zelf van te voren thuis een kaarsje aan te steken, en daarvan een foto te maken. Liefst met de naam van het kind(je)  daarbij. Wanneer u deze foto en/of informatie naar ons opstuurt zorgen wij dat deze verzameling op 13 december om 19.00 uur via Facebook te zien is.  Ook alleen de naam naar ons mailen is voldoende, dan zorgen wij voor een brandend kaarsje daarbij. Zo ontstaat toch een mooi herinneringsmoment.

Stuur de naam van uw kind(je) al dan niet met een foto bij een brandend kaarsje voor 8 december naar info@caneeluitvaarten.nl  Kijk daarna op 13 december na 19.00 uur op de Facebook pagina.

Comments are closed.