Verzekeringen

Ook als u ergens anders bent verzekert, kunt u gebruik maken van de diensten van Siska Caneel Uitvaartverzorging.

Veel mensen hebben in het verleden een verzekering afgesloten. Deze zal na de uitvaart (een deel van de ) de gemaakte kosten aan u vergoeden. Ook wanneer u de uitvaart door mij laat doen. Ik heb daar aanvraagformulieren voor. Bij twijfel (of als u wilt weten wat de verzekering precies vergoed) kunt u contact (laten) opnemen met uw verzekeraar en dit vragen. U kunt zelf de rekeningen van de uitvaart doorsturen naar uw verzekering, ik kan dat ook voor doen.

U kunt bij ons geen uitvaartverzekering afsluiten.

Mocht u toch een uitvaartverzekering willen afsluiten kies dan voor een “kapitaalverzekering”en niet voor de “naturaverzekering”. Bij de laatste is het moeilijker om geld terug te krijgen. De verzekering zal dan andere kosten berekenen. Als u een bestaande verzekering zou willen bijverzekeren raden wij u aan een depositorekening bij uw bank te openen.

Wanneer u nu alvast wilt sparen voor uw begrafenis of crematie, raad ik u ook aan om dat te doen via een deposito of spaarrekening bij uw eigen bank. U stort ineens of in perioden een bedrag. Dat blijft gereserveerd voor uw latere uitvaart. U krijgt later het gespaarde bedrag uitgekeerd zonder extra kosten. Over een depositorekening ontvangt u wellicht ook rente.