De kosten

Wat kost een uitvaart?                                                                                            maart 2018

De kosten van een uitvaart bestaan o.a. uit de basiskosten van € 2850,00

Hierin zijn inbegrepen de organisatie en begeleiding van de uitvaart, personeel, de aangifte van overlijden bij de gemeente,  een uitvaartkist of opbaarplank (tot 500 Euro) , verzorgen en het opbaren thuis, of  het overbrengen naar het uitvaartcentrum. Op de dag van de uitvaart zorgen we voor statievervoer. (De rouwauto) Daarnaast zijn er optioneel nog kosten  voor de huur van het uitvaartcentrum, de rouwbrieven/kaarten, de portokosten, advertenties,  het begraven of cremeren en soms de kerk. Vervolgens nog de condoleance, de consumpties, de bloemen, kaarsen, herinneringskaartjes, condoleanceboek, enz. enz.

Wat de uitvaart u echt gaat kosten, hangt vooral af van de keuzes die u maakt. Kiest u voor een traditionele plechtigheid met koffie, thee en broodjes? Een plak cake of koek? Of wordt het een uitvaartfeest met luxe lekkernijen, warme hapjes en een drankje? Op de website van de meeste crematoria kunt u de kosten van de catering bekijken. Misschien wilt u live muziek? Alles is mogelijk, maar er hangt  een prijskaartje aan. Samen met Siska Caneel Uitvaartverzorging kunt u tijdens een  vrijblijvend gesprek uw wensen kenbaar maken, de mogelijkheden bekijken en beslissen wat binnen uw financiële mogelijkheden past. Er kan vaak meer dan u denkt.

Als u dat wilt, kunt u Siska Caneel Uitvaartverzorging tijdens  een vrijblijvend kennismakingsgesprek vragen om een begroting te maken. Dat kost u niets.

Verzekeringen

Of u nu al dan niet een uitvaartverzekering heeft afgesloten, wij kunnen altijd de uitvaart voor u regelen.

Wij werken voor alle verzekeringen. U bent nooit verplicht om de verzekeraar de uitvaart te laten uitvoeren.

Na het overlijden stellen wij uw eventuele verzekering op de hoogte en kunnen desgewenst uw verzekeringspolissen verzilveren.