Uitvaartbeurs Apeldoorn 12 oktober

Coosje Smid neemt rouwgids voor jongeren in ontvangst 

Coosje Smid, bekend actrice, zangeres en dochter van Ernst Daniël Smid, krijgt tijdens de Apeldoornse Uitvaartbeurs op zaterdag 12 oktober het boek ‘Als jongeren rouwen…’ officieel overhandigd. Deze handzame gids, geschreven door psychosociaal therapeute Annelyn de Boer en uitgegeven door Scrivo Media, geeft 80 tips aan iedereen die te maken heeft met een jongere die een dierbare is verloren.

Coosje Smid, die momenteel een nummer 1-notering heeft met Fields of Gold, verloor een jaar geleden haar moeder aan kanker. Zij vertelde daar openhartig over bij het EO-programma ‘De kist’. Rouwdeskundige Annelyn de Boer uit Ede was onder de indruk van het verhaal van Coosje. ‘En natuurlijk valt zij met haar jeugdige leeftijd ook precies in de doelgroep van deze gids. Dus het leek me heel passend en bijzonder om dit boekje officieel aan haar te mogen overhandigen’, aldus Annelyn de Boer.

‘Als jongeren rouwen…’ staat vol tips over en voor jongeren met verlies na overlijden, scheiding en bij ziekte. Annelyn ziet het als haar missie om zoveel mogelijk mensen te bereiken in de omgeving van een jongere met een verlies-ervaring. Zodat deze jongeren steun krijgen op een goede en voor ieder unieke manier. ‘En niet alleen de eerste weken en maanden, maar ook vele jaren daarna nog’, vertelt de auteur. ‘Met dit laagdrempelige gidsje waarin alles kort en krachtig staat beschreven, hoop ik veel mensen te bereiken.’

De overhandiging vindt plaats op 12 oktober om 11.00 uur tijdens de Apeldoornse Uitvaartbeurs, in Restaurant De Wilde Pieters in Apeldoorn.

Iedereen is welkom, de toegang is gratis. Siska Caneel Uitvaartverzorging is te vinden in stand 9.

‘Als jongeren rouwen…’ – Annelyn de Boer. Een uitgave in de Kanguru-reeks van Scrivo Media. ISBN 978-94-91687-05-1. Prijs: € 8,95

Bron: Uitvaartbranche.nl

Comments are closed.