Siska Caneel op Uitvaartbeurs Apeldoorn

Op het gebied van uitvaart en alles wat hiermee te maken heeft zijn er veel mogelijkheden. Veel mensen hebben er geen idee van wat er allemaal kan. Het is goed je hier toch in te verdiepen, maar wel op een plezierige manier. Op deze beurs komt u in aanraking met alles wat met het afscheid en de periode daarna te maken heeft. Diverse standhouders laten zien welke mogelijkheden er zijn op dit gebied.

De standhouders hebben één ding gemeen: zij helpen anderen in de moeilijkste periode van het leven. Er zullen bijvoorbeeld bijzondere vormen van rouwbegeleiding te zien zijn, nieuwe manieren om de as van de overledene te verstrooien of te bewaren en bijzondere laatste omhulsels als alternatief voor de traditionele kist. Omdat in de traditie ook veel waarde zit die veel mensen aanspreekt is de beurs breed gehouden. Daarom is naast het moderne aanbod in de uitvaart ook de traditionele uitvaartondernemer met de bij iedereen bekende artikelen vertegenwoordigd.

Wegener. zal in de pers de nodige aandacht besteden aan het onderwerp rouw, verlies en uitvaart.

De week voor de beurs zal de organisatie in het wit, met witte ballonnen en flyers de stad ingaan om mensen aan te sporen om de beurs te bezoeken. Tijdens de beurs zullen er de nodige optredens worden verzorgd, is er een boekpresentatie en zal men een ballonverstrooiing demonstreren. Genoeg te zien en te beleven dus. Op deze manier proberen wij de beurs zo laagdrempelig mogelijk te houden. De beurs wordt gehouden op 12 oktober 2013 van 10.00 tot 16.00 uur in restaurant De Wilde Pieters in Apeldoorn. Toegang voor bezoekers is gratis.

Zie voor deelnemers de speciale websitewebsite: www.apeldoorneseuitvaartbeurs.nl

 

Tags: , , , , , ,

Comments are closed.